fbpx

Mini Cart

Политика за доставка на стоки

Доставки

1. ПОЛИТИКА НА ДОСТАВКА

В lapeppe ви предоставяме БЕЗПЛАТНА стандартна доставка до всеки адрес в рамките на България при поръчки над  500 лева . Имайте предвид обаче, че ние не доставяме до пощенски кутии, военни и ограничени зони и всички морски пристанища.

Ние доставяме до повечето градове, в които нашите партньори в логистиката имат филиали, и докато ние се стремим да поддържаме нашите цени достъпни, фокусът ни е да Ви доставим артикулите бързо безопасно. За списък на страните, до които доставяме и нашите такси, можете да изберете своя артикул и да продължите към страницата за плащане, тъй като таксите се основават на теглото и обема. След добавяне на артикул към количката упоменете адрес за доставка до предпочитан офис на Спиди или Еконт.

2. СЪСТОЯНИЕ НА ПОРЪЧКА И ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Всички поръчки, направени от понеделник до петък (с изключение на официалните празници), ще бъдат обработени и изпратени в рамките на 2 работни дни след потвърждение на плащането, от нашия склад. Това може да варира в зависимост от обстоятелства като онлайн проверки за сигурност, ограничения за доставка, разрешение за плащане, опаковане и изпращане на поръчка. Ще бъде изпратено потвърждение по имейл за всички поръчки, след като бъдат получени.

Местни доставки

Налични са 2 опции за доставка за клиенти:

Наложен платеж и доставка с куриер:
Доставка с куриерска фирма SPEEDY e 5 лв. до офис и 8 лв до адрес на клиента.

Доставка с ECONT е според тарифния план на куриерската фирма. Моля, убедете се, че сте въвели адрес на фирма за доставка в полето бележки към поръчката.

След като поръчката бъде изпратена, ще ви бъде изпратено потвърждение по имейл .

Международни доставки

За всички международни доставки времето, което е необходимо, зависи от нашите логистични партньори и техните филиали. Бъдете сигурни, че вашата поръчка е в безопасност и може да проследи състоянието й тук.

3. ДАНЪЦИ, МИТА И ТАРИФИ

За всички международни поръчки ще трябва да платите всички данъци върху вноса, мита и тарифи (ако има такива) съгласно приложимите закони на вашата държава, за да освободите митницата.

4. НАЧИН НА ПЛАЩАНИЯ

Приемаме плащания чрез банков превод и наложен платеж.