fbpx

Mini Cart

Въпроси и отговори

1. ПОРЪЧКА
1.1 Трябва ли да създам акаунт, за да пазарувам с вас?
Не, не е нужно. Можете да правите покупки и да плащате като гост всеки път.

Въпреки това, като създадете акаунт при нас, това ще ви позволи да поръчате, без да се налага да въвеждате данните си всеки път, когато пазарувате при нас. Можете да се регистрирате в момента или можете първо да започнете да пазарувате и да създадете своя акаунт, преди да платите .

1.2 Как да създам акаунт?
Моля, кликнете върху „Вход / Регистрация“, последвано от „Създаване на акаунт“ и попълнете вашите лични данни.

1.3 Как да поръчам?
Пазарувайте артикулите, които искате, и го добавете в кошницата си. Когато приключите, можете да продължите към вашата количка за пазаруване и да завършите поръчката. Проверете и се уверете, че цялата информация е вярна, преди да потвърдите покупките си.

1.4 Имам проблеми с добавянето на артикули в количката
Ще можете да добавяте елементите, стига да е налице. Възможно е да има екземпляр, в който артикулът е в чужда кошница, поради което състоянието на артикулите се отразява като „Временно недостъпно“.

1.5 Как да платя за поръчките си?
Приемаме плащания чрез банков превод и наложен платеж.

1.6 Мога ли да променя и анулирам поръчката си?
За съжаление не можем да анулираме поръчка, след като е направена. Това ще ни позволи да опаковаме ефективно вашите поръчки и да сведем до минимум грешките. Препоръчително е да проверите поръчката си, преди да я направите.

1.7 Имам код за отстъпка, как мога да го използвам?
Въведете кода на ваучера в полето „Код на ваучера“ и кликнете върху „Добавяне“ в страницата на Вашата кошница, преди да продължите да разглеждате. Моля, обърнете внимание, че не можем да приложим ръчно кода на ваучера към вашата поръчка, ако сте пропуснали да го въведете по време на плащане. Моля, уверете се, че цялата информация е вярна, преди да потвърдите покупката си.

1.8 Как да разбера дали поръчката ми е потвърдена?
След като направите поръчката си, ще получите имейл за потвърждение от нас, за да потвърдите, че поръчките са получени. Имайте предвид обаче, че поръчките ще бъдат изпратени само когато плащането с кредитната ви карта е одобрено и адресът за фактуриране и доставка бъде проверен. Като алтернатива можете да проверите състоянието на вашата поръчка в „Моят акаунт“, ако сте регистриран потребител.

2. ДОСТАВКА
2.1 Кога ще бъде обработена поръчката ми?
Всички поръчки ще бъдат обработени в рамките на 2 работни дни, с изключение на почивните и празничните дни. Посоченото време се базира на Източноевропейско лятно часово време, Часова зона в/ъв България (Гринуич+3)

2.2 Колко време ще ми отнеме да получа поръчката си?
Стандартният срок за доставка на куриер е приблизително 2 работни дни.  За всички международни доставки времето, което е необходимо, зависи от нашите логистични партньори и техните филиали.

2.3 Как мога да проследя доставката си?
След като поръчката бъде изпратена, ще ви бъде изпратено потвърждение по имейл с номера за проследяване. Можете да проверите и проследите състоянието на доставка на вашите поръчки с нашия местен логистичен партньор, с вашия 6-цифрен номер на поръчка за всички доставки в България.

2.4 Какви са таксите за доставка?
Наложен платеж и доставка с куриер.
Доставка с куриерска фирма SPEEDY e 5 лв. до офис и 8 лв до адрес на клиента.
Доставка с ECONT е според тарифния план на куриерската фирма. Моля, убедете се, че сте въвели адрес на фирма за доставка в полето бележки към поръчката.

2.5 Мога ли да променя адреса си за доставка, след като поръчката ми е потвърдена?
За съжаление не можем да пренасочваме поръчки, след като поръчката ви бъде потвърдена. Затова, моля, уверете се, че сте предоставили правилния адрес за доставка.

2.6 В поръчката ми липсва елемент, какво да направя?
Извиняваме се, че Ви изпратихме непълна поръчка. Моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти на office@lapeppe.com и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

2.7 Получих дефектен артикул, какво да направя?
Извиняваме се, ако сте получили дефектен артикул от нас. Моля, свържете се с нашия Екип за обслужване на клиенти на office@lapeppe.com  със снимка на продукта и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

2.8 Получих неправилен артикул, какво да направя?
Извиняваме се, че ви изпратихме грешен артикул. Моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти на office@lapeppe.com  и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

2.9 Закупил съм грешен размер или цвят
Ние не предлагаме размяна на размер или цвят. Ние обаче приемаме връщане на продукти, закупени от нас. Можете да се обърнете към нашата политика за връщане и обмен тук и нейните процедури.

2.10 Не съм получил колета си, какво да направя?
Моля, изпратете имейл до нашия екип за обслужване на клиенти на office@lapeppe.com , ако не сте получили пратката си след 10 работни дни и ние ще ви съдействаме съответно